Reklamı Kapat

Balıkesir için kum fırtınası uyarısı, Ne zaman geliyor?

Geçtiğimiz gün Ankara'da görülen kum fırtınası vatandaşları tedirgin etmişti. Bu kum fırtınası hangi ile doğru gidiyor. Hangi illerde kum fırtınası devam edecek akıllarda bu gibi sorular dolaşıyor. Meteoroloji Kum fırtınası diğer bir adıyla toz fırtınası uyarısı yaptı. Meteroloji Şırnak, Siirt, Mardin, Antalya, Manisa, Aydın ve Balıkesir için Meteoroloji kum fırtınası uyarısında bulundu.

Büyütmek için resme tıklayın

Ankara'da meydana gelen kum fırtınasından sonra vatandaşlar kum fırtınası paniği oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şırnak, Siirt, Mardin, Antalya, Manisa, Aydın ve Balıkesir için hassas toz fırtınası uyarısı yaptı.
BALIKESİR İÇİN KUM FIRTINASI UYARISI
Ankara'da geçtiğimiz gün kum fırtınası etkili olmuş ve 50 yıldır görünmeyen sahnelere tanıklık etmiştik. Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre de Balıkesir ili içinde kum fırtınasını olacağı yönünde. Bu geceden itibaren Balıkesir için hafif toz fırtınası olacağını yönünde..

14 Eyl 2020 - 21:05 - Balıkesir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak HABER266 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan HABER266 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler HABER266 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı HABER266 değil haberi geçen ajanstır.